"Gyorsan találunk olyan barátokat, akik segítenek nekünk, de csak lassan érdemeljük ki azokat, akik a segítségünket kérik."
Antoine de Saint-Exupéry

Kapcsolat

Ha szívesen találkoznál, beszélgetnél velem, vagy szeretnél néhány kérdésedre választ kapni:
E-mail: szabady.helga@gmail.com
Telefon: +36 30/ 944-7959
Web: www.szabadyhelga.hu
Skype: szabady.helga1 - Előzetesen egyeztetett időpontban.


Life coaching és mediációs ülések keretei

Minden ember életútja egyedi és megismételhetetlen. Más kiindulópontról, más célokhoz szeretnénk eljutni, ezért az első beszélgetés előtt nehezen jósolható meg a folyamat várható időtartama és végső eredménye. A konzultációk helyszínét, gyakoriságát és időtartamát a te igényeid és a szakmai szempontok figyelembevételével határozzuk meg. A közös munkát minden esetben e-mailes egyeztetéssel készítjük elő. Ennek során választ kaphatsz a felmerülő kérdésekre, megfogalmazhatod célkitűzéseidet, és összevetheted elvárásaidat az általam felkínált eszköztár adta lehetőségekkel. Ha azok közé tartozol, akik jelenlegi élethelyzetükben nehezen vállalják a konzultációk szokásos díját, kérd támogatásomat - pro bono.
Munkám során az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) és az Országos Mediációs Egyesület etikai kódexének ajánlásait követem.
http://www.coachfederation.hu/etikai-kodex
Nagy jelentőségűnek tekintem a személyiségi jogok tiszteletben tartását, kiemelten kezelem a személyes adatok és a magántitok védelmét.


Online tanácsadás

Az informatika minden képzeletet felülmúló fejlődése, és a készségszintű internetes felhasználói kultúra elterjedése mára egy olyan eszközt adott a kezünkbe, amelyet bármilyen célra felhasználhatunk. Miért ne állítanánk a tanácsadás és a konfliktuskezelés szolgálatába? Ha a fővárostól távol élsz, vagy szoros időbeosztás szerint dolgozol, és szereted a praktikus ötleteket, az online beszélgetés neked való megoldás lehet. Az első konzultáció alkalmával a szokásos ismerkedésen túl megbeszéljük a kapcsolattartás részleteit, és a díjazás legkedvezőbb formáját is.


Ha szívesen találkoznál, beszélgetnél velem, vagy szeretnél néhány kérdésedre választ kapni: